Kapcsolat

Dócs János egyéni vállalkozó

Székhely:

2011 Budakalász, Hargita u. 11.

Műszaki vezető:

Dócs János

építőmérnök, épületenergetikai szakértő, magasépítési műszaki ellenőr, felelős műszaki vezető, ingatlan értékbecslő

Telefon: +36 20 981 1931

E-mail: janos.docs(kukac)gmail.com
Tevékenységünk

Cégünk az építőipar legtöbb  területén vállal mérnöki szolgáltatásokat belföldön és külföldön egyaránt. 

A piaci igényekhez igazodva 2009 óta készítünk épületenergetikai tanúsítványokat eleinte elsősorban állami támogatásokat igénybe vevő pályázatokhoz, 2012 január 1-től pedig lakóingatlanok adásvételéhez, bérbeadásához is. 

Fő tevékenységünket jelenti különböző beruházások szervezésea tervezéstől kulcsátadásig. Referenciáink nagy részét irodaházak képezik, ezek a megbízások kezünk nyomát viselik a potenciális fejlesztési területek értékelésétől, a megvalósíthatósági tanulmányon és terveztetésen át egészen a kivitelezés megszervezéséig és a specifikus bérlői igények kielégítéséig. 

magasépítési tervezés területén vasbeton, acél és faszerkezetű épületek engedélyezési és kivitelei terveinek készítését vállaljuk, beleértve az építész, statikus, épületgépész és elektromos szakági tervek kidolgozását.

 Vállaljuk magasépítési kivitelezési munkák műszaki ellenőrzését, a megrendelői igények és érvények képviseletét családi háztól ipari létesítményig. Műszaki ellenőrként gondoskodunk arról, hogy a kivitelezési szerződésben foglalt munkák a szerződésnek, a vonatkozó szabványoknak, előírásoknak és szakmai szabályoknak megfelelően készüljenek el. Elbíráljuk a kivitelező által benyújtott számlákat, az érvényesíteni kívánt pót- és többletmunkákat, valamint figyelemmel követjük a kivitelezés ütemezését is, minden tekintetben a megrendelő érdekeit képviselve.

 

Szakértői vélemények készítését vállaljuk építési, tervezési hibák felmerülésekor, vagy ingatlanok adásvétele, hosszabb távú bérlete előtt. Jobb vásárlás előtt tisztában lenni az épület esetleges hibáival, károsodásaival, mint a vételár kifizetése után szembesülni mindezekkel.