Kapcsolat

Dócs János egyéni vállalkozó

Székhely:

2011 Budakalász, Hargita u. 11.

Műszaki vezető:

Dócs János

építőmérnök, épületenergetikai szakértő, magasépítési műszaki ellenőr, felelős műszaki vezető, ingatlan értékbecslő

Telefon: +36 20 981 1931

E-mail: janos.docs(kukac)gmail.com
Beruházás szervezés

Fő tevékenységünket jelenti különböző beruházások szervezése a tervezéstől kulcsátadásig. Referenciáink nagy részét irodaházak képezik, ezek a megbízások kezünk nyomát viselik a potenciális fejlesztési területek értékelésétől, a megvalósíthatósági tanulmányon és terveztetésen át egészen a kivitelezés megszervezéséig és a specifikus bérlői igények kielégítéséig.

Ha ön ingatlanfejlesztő, vagy beruházó, vállaljuk az Önnek felkínált ingatlanok értékelését a fejlesztési lehetőségek szempontjából. Elemezzük a területre vonatkozó szabályozási tervek és egyéb jogszabályok által biztosított lehetőségeket, üzleti tervet, megvalósíthatósági tanulmányt készítünk a tervezési, kivitelezési és egyéb járulékos költségek becslésével, elemzésével.

Megversenyeztetjük a tervezési, kivitelezési, műszaki ellenőrzési és egyéb szakértői munkákat, segítséget nyújthatunk a szerződések megkötésében. Koordináljuk a tervezők szerteágazó munkáját, közreműködünk a hatóságokkal való kapcsolattartásban. A kivitelezés során képviseljük a megrendelő érdekeit, figyelemmel kísérjük a költségeket és a határidők betartását a műszaki átadásig bezárólag, valamint a garanciális időszak során. Amennyiben nem saját használatra készül az épület, úgy a bérlőkkel szemben képviseljük a megrendelőt műszaki témákban.