Kapcsolat

Dócs János egyéni vállalkozó

Székhely:

2011 Budakalász, Hargita u. 11.

Műszaki vezető:

Dócs János

építőmérnök, épületenergetikai szakértő, magasépítési műszaki ellenőr, felelős műszaki vezető, ingatlan értékbecslő

Telefon: +36 20 981 1931

E-mail: janos.docs(kukac)gmail.com
Műszaki ellenőrzés

Vállaljuk magasépítési kivitelezési munkák műszaki ellenőrzését, a megrendelői igények és érvények képviseletét családi háztól ipari létesítményig. Műszaki ellenőrként gondoskodunk arról, hogy a kivitelezési szerződésben foglalt munkák a szerződésnek, a vonatkozó szabványoknak, előírásoknak és szakmai szabályoknak megfelelően készüljenek el.

Elbíráljuk a kivitelező által benyújtott számlákat, az érvényesíteni kívánt pót- és többletmunkákat, valamint figyelemmel követjük a kivitelezés ütemezését is, minden tekintetben a megrendelő érdekeit képviselve. 

A kivitelező által beépíteni szándékozott építőanyagok, berendezések szerződésnek való megfelelőségét még a beépítés előtt ellenőrizzük, a kivitelező tervtől való eltérési javaslatait értékeljük és javaslatot teszünk a megrendelőnek azok elfogadására vagy elutasítására.

A kivitelezés folyamatában ellenőrizzük a megkövetelt minőséget mind az építőanyagok, mind az elvégzett munka tekintetében. Folyamatosan gyűjtjük a felhasznált anyagok dokumentációit, illetve regisztráljuk az esetleges tervtől való eltéréseket. A megrendelő nevében vezetjük a tervezők és kivitelezők közötti megbeszéléseket, elkészítjük azok jegyzőkönyveit, és nyomon követjük a megállapodások betartását.